Verkoopvoorwaarden


Verkoopvoorwaarden voor MyFarm-producten
(MyFarm-kit en uitbreidingen)

  • De klant is zich ervan bewust dat er enkele items zijn die niet in de kit zitten en die hij zelf zal moeten kopen: kleiballen, vissen en voedsel, zaailingen. Hij is zich er ook van bewust dat hij een elektriciteitsstekker in de kas moet brengen om het systeem te laten werken.
  • Als de klant zijn kas niet op myfarm.be bestelt, heeft de klant bij MyFarm gecontroleerd of de MyFarm-kit compatibel is met zijn kas.
  • De prijsofferte die per e-mail wordt verstuurd na bevestiging van de bestelling is 7 dagen geldig. Na deze periode, als de prijs verandert op myfarm.be, zal de aanbieding niet langer geldig zijn.
  • De verantwoordelijkheid van de klant begint op het moment van levering.
  • De klant verbindt zich ertoe om op de met de vervoerder overeengekomen leveringsdatum aanwezig te zijn op het in de bestelling vermelde leveringsadres. De klant krijgt een trackingnummer zodat hij de status van de levering kan volgen.
  • Levertijden zijn indicatief. Vertragingen kunnen niet leiden tot de annulering van een bestelling, noch kunnen ze een eis tot schadevergoeding rechtvaardigen.
  • Goederen en producten blijven eigendom van MyFarm totdat volledige betaling is ontvangen.
  • MyFarm is niet verantwoordelijk voor de gezondheid van planten, vissen of consumenten die planten of vissen uit het MyFarm systeem consumeren, of voor schade veroorzaakt door onjuist gebruik van MyFarm producten.
  • Als de MyFarm-kit en eventueel het verlengstuk daarvan geen grote wijzigingen hebben ondergaan, kan de klant de MyFarm-kit en het verlengstuk daarvan binnen 60 dagen na levering retourneren en krijgt hij na ontvangst van de geretourneerde producten de prijs van de MyFarm-kit en het verlengstuk daarvan vergoed. MyFarm betaalt de verzendkosten. Het is daarom de verantwoordelijkheid van de klant om de geretourneerde producten goed te verpakken, te schikken en vast te zetten op de pallet die voor de levering wordt gebruikt. MyFarm behoudt zich het recht voor om te beoordelen of er met een deel van de geretourneerde producten is geknoeid en om het geknoeide deel van het product in mindering te brengen op het restitutiebedrag.

Verkoopvoorwaarden voor Euro-Serre-kassen :

https://euroserre.com/preparer-pour-votre-euroserre-433/

Verkoopvoorwaarden voor ACD-kassen :

Algemene verkoopvoorwaarden: https://acd.eu/wp-content/uploads/2024/02/Algemene-verkoopsvoorwaarden-2024-Vlaanderen.pdf
Leveringsvoorwaarden: https://acd.eu/wp-content/uploads/2024/02/Leveringsvoorwaarden-2024-Vlaanderen.pdf
Garantievoorwaarden: https://acd.eu/wp-content/uploads/2024/02/Garantievoorwaarden-2024-Vlaanderen.pdf
Gebruiksvoorwaarden: https://acd.eu/wp-content/uploads/2024/02/Algemene-gebruiksvoorwaarden-2024-Vlaanderen.pdf