Winkel

Uitbreiding voor grote planten

De uitbreiding voor grote planten kan worden aangesloten op de MyFarm-kit om grote vruchtgroenten te kweken, zoals tomaten, pompoenen, courgettes, aubergines, bloemkool, enz.

vanaf 49,00 €

Gratis levering in Frankrijk en België

indien besteld met een MyFarm-kit

Beschrijving van grote plantuitbreidingen

Met een uitbreiding voor grote planten kun je alle soorten planten kweken, behalve wortelgroenten, en dus grotere vruchtgroenten dan de torens in de MyFarm-kit.

Voorbeelden van planten die je in deze uitbreiding kunt kweken: tomaten, pompoenen, courgettes, aubergines, bloemkolen, …

De uitbreiding wordt geleverd met alle inlaat- en uitlaataansluitingen, wordt aan de vistank en/of een meegeleverde steun bevestigd en wordt aangesloten op het aquaponics-systeem in de MyFarm-kit.

De 3 grote planten uitbreiding wordt over het algemeen gekozen als de breedte van de kas niet groter is dan 220 cm en het daarom niet mogelijk is om de 12 grote planten uitbreiding te installeren.

Let op:

  • De uitbreiding met 3 grote planten is niet compatibel met de uitbreiding met 12 grote planten. Je moet dus kiezen tussen het een of het ander.
  • Kleiballen worden niet meegeleverd. Zorg voor 10 liter kleiballen per plant, d.w.z. 30 liter voor de uitbreiding met 3 grote planten, of 120 liter voor de uitbreiding met 12 grote planten.

Soorten extensies

Uitbreiding 3 grote planten
Alle kasbreedtes mogelijk
Alle kaslengtes mogelijk

Uitbreiding 12 grote planten
Minimale breedte 220 cm
Minimale lengte 290 cm